top of page
Fräsch i frisyren blir du hos Annas Beautybox.

FRISÖRSTJÄNSTER

Med dina önskemål i fokus och med hjälp av mitt kunnande formas frisyrer för alla tillfällen. Jag kan stå till tjänst med klippningar, kamningar och uppsättningar. 

Jag använder och säljer Cutrins inhemska produkter som är anpassade till vårt skandinaviska hår. I produkthyllan finns både hårvård och stylingprodukter. 

ANSIKTSVÅRD

Jag vill hjälpa dig att trivas med din hud och hudvårdens rutiner. Oberoende av tjänst skräddarsys alltid behandlingen enligt önskemål och behov. Alla ansiktsbehandlingar görs med inhemska Ekopharmas certifierade naturkosmetik som är framtagen för att passa även den känsliga huden utan att tumma på effekt och kvalité. 

Behandlingar för ögonfransar- och bryn ska inte underskattas, prydliga bryn och mörka fransar ger vilket ansikte som helst ett lyft och ramar in ansiktsdragen.

 

När jag gör lash- och browlift använder jag produkter från Yumi, som även vårdar hårstråna utöver att fransar och bryn framhävs maximalt.

Gå vidare till bokningsprogrammet för att läsa mer om behandlingarna och deras innehåll.

Snygga bryn får du hos Annas Beautybox.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Sockring är en skonsam hårborttagningsmetod som avlägsnar hårstråna med rot och ger ett hållbart resultat i 2-6 veckor. 

Yumifeet tar skonsamt bort förhårdnader på fötterna och lämnar dem mjuka och lena. Naglarna och nagelbanden ses över, men inga maskiner eller skalpeller används i den lätta fotvårdsbehandlingen.

Indisk huvudmassage är en mycket avslappnande massage för axlar, hårbotten och ansikte som lindrar spänningar och ger en djup avslappning. 

Vill du ge bort en behandling i present? Du är välkommen in för att köpa ett presentkort hos mig eller så kan du köpa det direkt online, dokumentet levereras då per e-post. 

Ekopharmas produkter hittar du hos Annas Beautybox
190822_esk_0580.jpg
Med gellackning har du snygga naglar i flera veckor, hos Annas Beautybox används Neonails professionella produkter.

MAKEUP OCH NAGLAR

Makeup ser jag som ett sätt att framhäva dina ansiktsdrag och förhöja ditt utseende. Varje sminkning görs alltid med hänsyn till dina önskemål, situation och stilhelhet. Min specialitet är mjuka, naturliga sminkningar som framhäver dess bärare, men färg och glitter finns också på paletten. I Artdecos urval finns även många produkter som passar i den egna necessären. 

Fina och välskötta naglar ger ett prydligt intryck och med gellack vet du att naglarna håller sig snygga länge, upp till 4 veckor. Lackningen görs med professionella produkter från Neonail. 

Gå vidare till bokningsprogrammet för att se alternativ och välja behandling.

bottom of page